Masseuse (parttime / fulltime)

Wij zijn op zoek naar masseurs voor al onze locaties. Bij QoQo Massage Clinics hebben we een familiale cultuur, waarin jij als masseuse belangrijker voor ons bent dan onze managers. Jij maakt het verschil. Zelfs de deur van onze eigenaren staat altijd voor je open.

Ben jij geïnteresseerd in een leuke bijbaan naast je studie of wil jij fulltime werken? Dan kun je bij ons opgeleid worden tot masseur. Je helpt bezoekers bij het verbeteren van zowel hun fysieke conditie als hun mentale staat. Door de flexibele werktijden, diverse doorgroeimogelijkheden en het feit dat je van masseren zelf ook ontspant, is deze baan perfect te combineren met je drukke studie. Uiteraard is het ook mogelijk fulltime bij ons aan de slag te gaan. Haal jij waardering uit het helpen van mensen en heb je een goede fysieke conditie? Dan zijn wij op zoek naar jou als

Er zijn veel doorgroeimogelijkheden: als je jezelf wilt ontwikkelen, betalen wij je opleiding en cursussen. Je kunt ook doorgroeien tot manager, specialist worden of als ondernemer een locatie franchisen.

 

Wie zijn wij?

Bij QoQo Massage Clinics is het onze missie om de gezondheid en het welzijn van onze klanten te verbeteren tegen een heel toegankelijke prijs. Passie voor gezondheid en liefde voor mensen loopt dan ook als een rode draad door ons bedrijf.

QoQo Massage Clinics bestaat om kwalitatief een goede service, klanttevredenheid en preventieve gezondheidszorg aan te bieden. Wij gebruiken de kennis van traditionele Chinese therapeutische technieken in combinatie met moderne interventietechnieken.

 

Over deze functie

Praktisch

 • Je start met het verdienen van € 17,85 - € 31,75 per uur inclusief btw (dit is tussen de 40% en 50% van de netto behandelprijs: hoe hoger de waarde van een massage, hoe meer je verdient);
 • Wij zijn 7 dagen per week geopend tussen 09:30 en 23:30;
 • Het is belangrijk dat je 2 dagen per week beschikbaar bent, ook in het weekend.

Wie we zoeken

Wij vragen vooral passie voor het massage vak, dat vinden we belangrijker dan jarenlange ervaring. Ervaring is wel een pre, want dan gaat het doorgroeien sneller! Je kunt je diploma’s en/of certificaten uploaden bij het sollicitatieformulier.

Met jouw collega’s maak je iedere massage voor de cliënt een heerlijke ervaring. En:

 • Je haalt waardering uit het helpen – zowel mentaal als fysiek - van mensen;
 • Je bent representatief en leergierig;
 • Gastvrijheid, de cliënt moet verbaasd van enthousiasme de deur uitlopen;
 • Je hebt een goede fysieke conditie;
 • Je kunt je makkelijk aanpassen;
 • Je bent flexibel inzetbaar voor minimaal 16 uur tot 40 uur per week;
 • Je bent zowel overdag beschikbaar als in de avonden tot 23:00 uur en in het weekend.

Wat bieden wij?

We zijn een groeiend bedrijf, en zien onze QoQo Familieleden ook graag groeien. Of je nu medewerker of freelancer bent. Dit betekent dat we je, als je eenmaal bij ons bent gestart, vragen naar jouw doelen en actief eraan gaan werken om deze waar te maken. Misschien wil je je verder verdiepen in de techniek en een specialist worden? Of heb je talent en drive om leiding te geven? Het kan, we maken samen een plan. En als er een extra training of opleiding voor nodig is, dan kunnen we dat mogelijk maken.

Samenvattend, wat krijg je?

 • Een compleet betaalde opleiding tot Massage Therapeut;
 • Je kunt bij ons als Freelance Massagetherapeut aan de slag, of je kunt bij ons in dienst komen werken, aan jou de keuze;
 • Gratis massages bij jouw collega-masseurs;
 • Groeimogelijkheden: jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal;
 • Alle kansen om te leren van een mooi bedrijf;
 • Fijne collega’s in een prettige werkomgeving.

Kom jij onze QoQo Familie versterken?

Raak je enthousiast bij het idee om als masseuse aan de slag te gaan voor ons? Twijfel dan niet en stuur ons jouw motivatiebrief, samen met jouw portretfoto en een eventueel relevant cv naar recruitment@qoqomassageclinics.nl. Of klik op de knop hieronder en vul heel makkelijk het formulier in op deze website.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.