Wij zijn op zoek naar freelance masseurs voor al onze locaties. Bij QoQo Massage Clinics hebben we een familiale cultuur, waarin jij als masseuse belangrijker voor ons bent dan onze managers. Jij maakt het verschil! Zelfs de deur van onze eigenaren staat altijd voor je open.

Ben jij geïnteresseerd in een leuke bijbaan naast je studie of wil jij fulltime werken? Dan kun je bij ons opgeleid worden tot masseur. Je helpt bezoekers bij het verbeteren van zowel hun fysieke conditie als hun mentale staat. Door de flexibele werktijden, diverse doorgroeimogelijkheden en het feit dat je van masseren zelf ook ontspant, is deze baan perfect te combineren met je drukke studie. Uiteraard is het ook mogelijk fulltime bij ons aan de slag te gaan. Haal jij waardering uit het helpen van mensen en heb je een goede fysieke conditie? Dan zijn wij op zoek naar jou als

 

Freelance masseuse

 

Er zijn veel doorgroeimogelijkheden: als je jezelf wilt ontwikkelen, betalen wij je opleiding en cursussen. Je kunt ook doorgroeien tot manager, specialist worden of als ondernemer een locatie franchisen.

 

Over deze functie

Praktisch:

  • € 16,- € 40,- bruto per uur (incl. BTW).
  • Wij zijn 7 dagen per week geopend tussen 09.30 en 23.30.
  • Het is belangrijk dat je twee dagen per week beschikbaar bent in het weekend.

Jouw profiel

•Je cv maakt voor ons niet uit, want het gaat allemaal om wie je bent als persoon: je vaardigheden en je interesse voor het massagevak! Daarom staan we open voor ervaren en onervaren collega's. Als je jezelf maar wilt verbeteren, servicegericht bent en graag andere mensen gelukkig maakt en helpt. Je weet of een klant wil praten of in stilte van jouw massage wil genieten.
•Naast het geven van massages beheer je je agenda en zorg je voor een schone werkomgeving. Tussen elke klant heb je hiervoor 15 minuten de tijd. Per dag heb je maximaal 6 klanten.

Vacature freelance masseur

Wat bieden wij?

● Een fantastische werkplek bij een snelgroeiend en ambitieus bedrijf.
● Een goede vergoeding.
● Intensieve begeleiding en ondersteuning om jouw talenten verder te ontwikkelen.
● Een werkklimaat waarin we je stimuleren om met goede ideeën te komen: We staan altijd open voor verbetering.
●Een trainingsprogramma op maat.

Solliciteren

Als jij degene bent die wij zoeken, twijfel dan niet en stuur ons jouw motivatie samen met een cv en foto naar recruitment@qoqomassageclinics.nl

Wij zullen spoedig contact met je opnemen.