Wie zijn wij?

Bij QoQo Massage Clinics is het onze missie om de gezondheid en het welzijn van onze klanten te verbeteren tegen een heel toegankelijke prijs. Passie voor gezondheid en liefde voor mensen loopt dan ook als een rode draad door ons bedrijf. In 10 jaar tijd zijn we hier enorm goed in geworden, maar we blijven onszelf en onze technieken verbeteren. Zo zijn we in deze tijd gegroeid van 1 naar bijna 30 massagesalons in Nederland.

QoQo Massage Clinics bestaat om kwalitatief een goede service, klanttevredenheid en preventieve gezondheidszorg aan te bieden. Wij gebruiken de kennis van traditionele Chinese therapeutische technieken in combinatie met moderne interventietechnieken.

Medewerker Klantenservice & Bedrijfsbureau (20-40 uur)

Ons servicekantoor in Capelle aan den IJssel is een belangrijke schakel tussen onze klanten en de salons. Als Medewerker Klantenservice & Bedrijfsbureau ben je de ene keer het gezicht van onze organisatie naar de klant toe, en de andere keer de helpende hand binnen ons bedrijf voor de salons en andere afdelingen zoals Finance, HR en Marketing.

Als klantenservice medewerker sta je onze klanten te woord aan de telefoon en via de mail. Je boekt afspraken in onze afsprakensysteem, je beantwoordt vragen over onze diensten en producten en je handelt eventuele klachten af. Ook sta je onze masseurs te woord als er contact moet worden opgenomen met de klant.

En als medewerker van de afdeling Operational Support (bedrijfsbureau) verzorg je de planningen voor de salons, beantwoord je hun vragen, en ondersteun je behalve de vestigingen dus ook andere afdelingen binnen de QoQo organisatie.

 

 

Over deze functie

Wat bieden we jou?

  • Een startsalaris tussen € 11,50 en € 14,- bruto per uur;
  • Een prestatiegebonden bonusregeling, die 4 keer per jaar wordt uitgekeerd;
  • Een reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer voor woon/werkverkeer.
  • In eerste instantie een jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd;
  • Je kunt bij ons fulltime of parttime werken (minimaal 20 uur per week). En switchen kan;
  • Maandelijks een gratis massage!

 

Wat breng jij mee?

● Je hebt ervaring met klantcontact;
● Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift;
● Je hebt kennis van Office pakketten;
● Je hebt een servicegerichte instelling en kunt snel schakelen;
● Je staat stevig in je schoenen;
● Je bent een doener met een grote dosis enthousiasme.

Doorgroeien? Creëer je eigen functie!

QoQo is al 10 jaar lang populair vanwege de kwaliteit van onze massages, en om die reden zijn we enorm snel gegroeid. Wanneer je als bedrijf wilt groeien, moet je er natuurlijk ook voor zorgen dat de mensen die er werken zich continu kunnen blijven ontwikkelen. Daarom staan we altijd open voor jouw talent en potentie, en zoeken we naar mogelijkheden om je te laten groeien binnen onze organisatie.

Komende jaren ontstaan binnen onze afdeling Operational Support allerlei specialisaties. We hopen dat je jezelf kunt en wilt ontwikkelen tot bijvoorbeeld een Planner, Finance Assistant of Projectmanager Store Operators. Er zijn veel mogelijkheden!

Kom jij onze QoQo Familie versterken?

Raak je enthousiast bij het idee om als Medewerker Klantenservice & Bedrijfsbureau aan de slag te gaan bij ons? Twijfel dan niet en stuur ons jouw motivatiebrief, samen met jouw portretfoto en een eventueel relevant cv naar recruitment@qoqomassageclinics.nl. Of klik op de knop hieronder en vul heel makkelijk het formulier in op deze website.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.